Rss Feed

~Jangan Klik Sebelah kanan~

  1. AYAT SIAPA LAGI STYLO!

    Saturday, April 2, 2011

    Kontest macam budak2 jer abangZam wat xdew kontest laen kew dye nak wat tapi aqu nak jugak join kontest yang macam budak2 nie sebab dari budak-la aqu jadi besar macam ni yang tak seberapa sangat ni la yang mak aqu kandung sembilan bulan sampai leyh bagi name aqu mat syahid dan sampai aqu ley maen pc ngan blog yang buat aqu ketagih sampai aqu x tidow malam dan juga buat aqu ketagih nak nak bukak blog aqu yang macam hampeh dan sengkek tapi x sengkek jugak la macam abangZam punyer blog tu yang sering aqu bace dari pagy sampai malam bute walaupom aqu masih dikurniakn mate untuk melihat lagi dan mampu untuk wat ayat aqu yang macam stylo , stylo sangat kew?? mungkin orang kate ceh blog cam sengkek camtu pom nak masok kontest ni da la follower sikit nak mampus>> <<------ini bukan titik yer abgZam nak tau x aqu wat post ni banyak tapi dari titik sebab nak cover ayat aqu takot2 ade titik yang abgZam x kasi dalam kontest ni yang macam budak2 ni la aqu belajar maen pc sampai pandai cam bil gate yang pandai komputer tu lagi kaye tu x macam aqu x kaye2 jugak sampai ayat aqu pom da merapu cam sampah masyarakat ni yang x mampu jage diri mereka ke tahap yang betol sampai jadi sampah lagi kotor macam sampah kat bilik aqu ni yang da macam sampah kat tempat pembuangan sampah la dikatakan sampah sampai aqu da cakap bab sampah lagi tapi kalu xdak sampah xdew la mak cik cleaner yang selalu bersih sampah da aqu masih cakap bab sampah macamana nak lari ayat aqu dari sampah ni yang buat aqu serabut sekejap dan ayat aqu sumer da merapu tahap gaban da ni la yang aqu tulis dalam kontest abgZam ni yang aqu harap2 leyh menang ^__________^

    |


  2. 2 comments:

    1. Abang Zam said...

      ouh..gud luck! terima kasih! akan abang kira-kira pada malam ahad..hehe

      best! semput nak baca weh~

    Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...